Computer reparation

Har du computer problemer?

Er dit batteri blevet dårligt, eller kører din computer meget langsomt, så tøv ikke med at komme forbi butikken med den. Vores teknikere har mange års erfaring og har prøvet alle problemer der kan forekomme. Uanset fejl eller skade kan du trygt aflevere din PC til vores professionele teknikere. Vi kan udføre de fleste opgaver samme dag, nogle gange inden for få timer, så du ikke behøver at undvære din PC i alt for lang tid.

Se evt. listen nedenfor, disse er blot nogle af de mange opgaver vi kan løse.

Vi kan blandt andet reparere følgende

Computer reparation

Harddisk

Computer reparation

Blæser

Computer reparation

Grafikkort

Computer reparation

CD/DVD Drev

Computer reparation

Strømforsyning

Computer reparation

Batteri

Vi reparerer de fleste slags IT-enheder

Hvis du har brug for assistance til din smartphone, tablet eller computer er du havnet det rigtige sted. Hos Computerpaletten er vi specialister med mange års erfaring inden for reparation af mobiltelefoner, hvorfor din mobiltelefon er i trygge hænder hos os. Vi har hurtig service, reservedele af høj kvalitet til reparationerne, dygtige og erfarne teknikere.

I menuen foroven vælger du blot din model, hvorefter du vil blive sendt videre til de forskellige modeller, hvor der så er mulighed for at se oversigt over reparationstyper og priser på de forskellige reparationer. Hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf.: 93 60 21 72 eller på info@computerpaletten.dk