FAQ

Find dine tablet svar her

21472172

info@computerpaletten.dk

Orevej 10, 4760 vordingborg

En typisk iPad reparation tager op til 24 timer. Dette er fordi skærmen skal ligge i spænd efter reparation. 

Se vores reparationer lige her >

Vi udskifter alt i en iPad. Alt fra skærm og batteri til kamera, højtaler, laderstik og meget mere.

Se vores reparationer lige her >

Vi kan desværre ikke låne dig en iPad imens din egen er til reparation.

Vi sælger desværre ikke løse reservedele. Vi har erfaret at gør-det-selv løsningen er både høj risikable og meget dyr fornøjelse hvis du ødelægger noget på bundkortet. Så hellere lade en professionel som har erfaring lave din telefon.

I forhold til persondataforordning (GDPR) så er dette ikke et krav. Du skal dog være opmærksom på at vi så derfor ikke kan teste din telefon før eller efter reparation og kan derfor ikke tilbyde nogen garanti på det hele virker som det skal. Der er mulighed for at teste den sammen inden og efter indlevering. Du kan også lave en sikkerhedskopiering og derefter gendanne den så den er fri fra data.

Vi har desværre ikke iPad reservedele på lager. Men vi kan bestille reservedele hjem, dag til dag.

Alle reservedele hos Computerpaletten er af original/oem kvalitet, hvilket betyder, at du ikke kan se forskel på en original skærm som sidder i enheden fra ny og vores skærm.

Hos Computerpaletten bliver alle vores dygtige teknikere og ekspedienter nøje instrueret i at behandle alt følsom persondata forsvarligt, ifølge persondataloven. Der bliver ikke slettet noget data fra din telefon ved indlevering til reparation. Hvis der mod al forventning, skulle være behov for at slette din data, vil du blive kontaktet først.

Fremragende

Over 10.000 tilfredse kunder, kan ikke tage fejl.